DIE WELLE – CONCIERGE AREA

 

The con­ci­erge area on the ground floor of the build­ing “die Welle” is inten­ded to provide all ten­ants and vis­it­ors with a mod­ern wait­ing area for their stays there, mak­ing it a spe­cial exper­i­ence. The recep­tion area was designed to be invit­ing for vis­it­ors and at the same time func­tion­al for the employ­ees work­ing there. Also here the terms “GLORY — JOY — CHILL” stand in the foreground.

The design is time­less and Scand­inavi­an inspired, yet very eleg­ant in col­our. An eye-catch­er is the lumin­ous let­ter­ing “con­ci­erge” — white on white wall­pa­per — which has been staged in such a way that it can also be recog­nised from the outside.

The com­pos­i­tions of the MOOOI lumin­aires cre­ate a spe­cial atmo­sphere, offer­ing the view­er a won­der­ful shad­ow play in the oth­er­wise eleg­ant and reduced wait­ing area.
 

Cli­ent: AXA Invest­ment Man­agers Deutsch­land GmbH
Loc­a­tion: Frank­furt am Main
Sur­face: approx. 130 m²
Com­ple­tion: 2013

 

BACK TO PROJECTS