DIE WELLE MARKETING LOUNGE

 

“GLORY — JOY — CHILL” — under these terms the relaunch of the build­ing com­plex “die Welle” in Frank­furt am Main was newly mar­keted — and so these terms were to be com­mu­nic­ated to poten­tial cus­tom­ers and vis­it­ors in an appeal­ing and atten­tion-grabbing way, espe­cially in the 600 sqm mar­ket­ing suite of the property.

Asso­ci­ations, fresh col­ours, har­mon­ising shapes, mater­i­als and surfaces:

As a spe­cial high­light, the let­ter­ing was embed­ded as illu­min­ated, over­sized let­ters in the floor of the sample floor and sim­ul­tan­eously reflec­ted in the ceil­ing. When choos­ing the col­our, we opted for sil­ver in the GLORY design — JOY appears in fresh green tones and CHILL is sym­bol­ized by a sooth­ing beige tone.

With JOY and CHILL we also asso­ci­ate the prox­im­ity to nature. As a sym­bol for this asso­ci­ation, over­sized car­pets have been laid out in the rooms as a guid­ing sys­tem. We have also taken up and con­tin­ued the play with scale in the selec­tion of over­sized floor lamps, both “every­day objects” are thus becom­ing inde­pend­ent art objects.

Design fur­niture in soft forms not only sup­ports the mes­sage con­veyed by the terms GLORY — JOY — CHILL, it also picks up on the cub­ature of the build­ing, thus bring­ing the form­al lan­guage of the exter­i­or into the interi­or and cre­at­ing a con­nec­tion to the over­all design concept in the interi­or and exter­i­or areas.

 

Cli­ent: AXA Invest­ment Man­agers Deutsch­land GmbH
Loc­a­tion: Frank­furt am Main
Sur­face: approx. 600 m²
Com­ple­tion: 2013 

 

BACK TO PROJECTS