NOVOTEL ZÜRICH CITY-WEST

 

Inspired by the current trend of “Colour Blocking” the new Hotelrooms are showcasing exactly this – visually detached living worlds which still flow into each other to create a harmonic living area for every guest.

We have used the power of colour to separate the workspace from the sleeping area to create a strong statement. The smokey petrol blue area defines the Work- and Lounge Area giving the illusion of a generous and separate space just like at home.

Customized furniture and luxurious details in leather, wood and steel have been individually designed to create a high-quality atmosphere of charm, tranquillity and efficiency. A pleasant place for businesspeople or families looking forward to a relaxing and unforgettable stay in Zurich.

 

Client: AccorInvest Germany GmbH
Location: Zurich City-West
Completion: 2019

 

BACK TO PROJECTS